Post by roylexaresant on Feb 23, 2022 7:32:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Reborn: stāstu spēle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Reborn: stāstu spēle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu ģeneratora nauda ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Reborn: stāstu spēle 2022 version ▞▞▞
Adventure Reborn: priča igra Avanture rjdz
Adventure Reborn: priča igra Avanture bvi
Laba spēle
Es vēlos šai spēlei piešķirt 5, jo stāsts ir aizraujošs, lai gan mīklas ir patiešām vienkāršas, taču es to nevaru, jo vadīklas ir saraustītas, un tas padara mīklu pabeigšanu bez vilšanās neiespējamu. Es to noņēmu pēc tam, kad pazaudēju darbu, ko biju ieguvis pie vienas mīklas vairāk nekā 3 reizes. Atvainojiet, bet jūsu spēlei ir 2, un es to nelikšu atpakaļ savā tālrunī.
Pārāk viegli nokārtojams, nav pieejams pietiekami daudz nodaļu, pabeigts stundā.
Patīk līdz šim. Visas jūsu spēles ir izklaidējošas. Turpiniet strādāt. Man nepatika 5 dienu gaidīšana, bet es joprojām turpināju spēli, bet 26 dienas tas ir ārprātīgi. Atinstalētā spēle diemžēl ļoti patika to darīs mēneša laikā. smh : Nopirka savas pirmās 3 spēles, bet nākamajām 3 nebija papildu naudas, bet šī :[
man patīk spēle, bet ilgi jāgaida, lai atjauninātu, es izdzēšu spēli,
Lieliska spēle, bet, lūdzu, pievienojiet saglabāšanas progresu Facebook, lai es varētu pārsūtīt datus uz jaunu tālruni.
vairāk atjauninājumu? kāpēc nepieciešams vairāk atjaunināt?
Četras zvaigznes līdz šim .. spēle ir forša un mīklas ir nedaudz izaicinošas. 👍👍👍👍
Tas ir ļoti titii dot nelejupielādējiet to, jo tas vērtējums ir ļoti labs, bet titi spēle
Viss ir labi, taču atjauninājumi aizņem pārāk ilgu laiku, un katra nodaļa pēc atjaunināšanas ilgst tikai 5 minūtes.
Nevar atskaņot "Boat Room" ir jāatjaunina.. Bet nevar atjaunināt. Lūdzu, izlabojiet! Pēc labošanas piešķiru 5 zvaigžņu vērtējumu par labāko spēļu pieredzi...
Es tikko sāku spēlēt, bet šobrīd nevaru to nolikt. Vairāk vēlāk.
ATJAUNINĀJUMS: **Tikko saņēmu paziņojumu, ka visas nodaļas ir pieejamas tagad?!!!?? Tāpēc es tikko iegāju spēlē un saka to pašu, ka lejupielāde ir pieejama... **KUR LEJUPIELĀDE?!! KUR APP STORE ATJAUNINĀŠANAS IESPĒJA???!!! Tas aizņem gandrīz 2. gadu, lai pabeigtu spēli (un nevis tāpēc, ka tā ir iesaistīta un grūta)!* ATJAUNINĀJUMS: kešatmiņas notīrīšana ir novērsta! Atkal bija īslaicīgs. vēlos, lai jūs vienkārši izdotos pd4-game.par šādu likmi mēs maksātu. spēle ir laba,2 lēna 4ea nodaļas ielāde!*kaitinoši!!
Optimizētākās datorspēles. Grafiski prasīgākās datorspēles ...
Kameras ziņā M1 ir aprīkots ar dubultu 13MP + 5MP kameru aizmugurē un 8MP pašbildes fotografēšanas kameru priekšpusē, bet 6GB RAM variantam ir vēl labāka kamera
6 din ke baad 5 min ka update ļoti vīlies
Te piekrītu citiem, tā ir lieliska spēle, bet...... geimeriem patīk spēlēt spēles, nevis sākt spēli, lai tā apstājas, tad jāgaida, "ne tik drīz spēlē"!!! un viņiem nepatīk maksāt par kaut ko tādu, ko viņi nesaņem!!!! i., pilna spēle.!!!
24 DIENAS LĪDZ ATJAUNINĀŠANAS LAI ATKAL SPĒLĒTU!!?? Ko tu teici!? Nācās mainīt savu atsauksmi no 5 uz 1 zvaigzni. Spēle ir jautra, taču ir smieklīgi gaidīt, ka cilvēks izbaudīs spēli, ja viņam ir nepārtraukti jāgaida nevis 1, bet 24 @#$$ dienas, pirms viņš var spēlēt vēl 5 minūtes UN tad jāgaida vēl 127 dienas. vēl vienam atjauninājumam!? NEVIENA SPĒLE, bezmaksas vai nē, nav šī absurda vērta! Nav ieteicams vispār.
Paturot to prātā, mēs piedāvājam populārākās Android spēles atvērta pasaule. ... tīklus un pārvietojieties pa oriģinālo stāstu - šeit noteikti ir ko darīt.
Pārsteidzoša spēle, bet gaidīju 5 dienas uz nākamo nodaļu. Spēlēja 1m 39sek un tagad jāgaida 6 dienas lai turpinātu?? Nav forši!
Es ļoti izbaudu spēli. Cerība ir burvīga. Krāsainās ainas ir skaistas, vadīklas ir ideāli gludas, mīklas ir ļoti saistošas, turklāt sižets liek jums vēlēties vairāk. Izcila spēle. Gatavs visam citam ēdiena gatavošanai. ĀĶIS
Garlaicīgi...
Spēle ir pārsteidzoša un grafika ir lieliska, un tās stāsts ir pārsteidzošs, un man patīk spēle 🥰
Lielākajā daļā šo tālruņu tiek izmantotas vecākas mikroshēmojuma kopas, un tajos bieži darbojas operētājsistēma Android 6 Marshmallow, nevis jaunākā Android
Iespaidīgs stāsts, teikts, ka 12 dienas līdz nākamajam atjauninājumam, pēc tam 12 dienas es atgriezos, teikts, ka 24 dienas lielajam atjauninājumam. Labs darbs..
Tom & Jerry: Mê Cung Của Chuột Trò chơi điện tử hcgn
Ļoti patika šī spēle, pabeidzu pirmo daļu un teica, ka jaunināšana prasīs apmēram nedēļu. Pēc divām nedēļām tika paziņots 14 stundas. Šodien teica vēl 27 dienas. Nav labs veids, kā iegūt fanu bāzi. Esmu beidzis..čau-bye
atjaunināt nākamo nodaļu nedarbojas kā atjaunināt nākamo nodaļu.
Orfeja spēli, bet Vītols, rakstot par jaunatnes vilinājumiem pasaules ... reborn from time to time, but some of those constructed elements dying.
Jāgaida 10 dienas, lai "atjauninātu", lai atkal spēlētu, hahaha, kas tas par. Nekad neesmu zinājis tādu spēli. Es jau toreiz biju par to aizmirsis, rediģēt: tagad ir pieaudzis par 23 papildu dienām, tātad vairāk nekā mēnesi, lai spēlētu 20 minūšu līmeni... Tiekamies
Diezgan jautra spēle, ceru, ka tā izskatīsies pārējā spēle.
lūdzu, padariet spēli par brīvu. Es nevaru spēlēt pilno versiju, jo esmu tikai 10 gadus vecs bērns
Adventure Reborn: aventure Aventure bxt
Pievienojiet bezmaksas padomus, labu grafiku, labu sižeta līniju joprojām trūkst animācijas, taču šī spēle joprojām ir pārāk laba. ES tiešām novērtēju.
Laba spēle, bet sarūgtināts, ka tā nav pabeigta! Viss līdz šim izdarīts, tad saka, ka jāgaida 7 dienas!!! Ja es zinātu, ka tā ir tikai daļa no spēles, es to nesāktu spēlēt. Izniekoju savu laiku.
šī ir ļoti laba stāstu modeļu spēle