Post by roylexaresant on Feb 23, 2022 7:20:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Best Fiends - Match 3 Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Best Fiends - Match 3 Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz para hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Best Fiends - Match 3 Puzzles 2022 version ▞▞▞
Toplanacak eğlenceli karakterler, eğlenceli hikaye akışı ve eğlenceli olacak kadar zorlu ama sıkıcı değil
ben küçükken oynuyodum bu oynu çok güzel beğenmiyen arkadaşlar oynu oyunu oynayamıyorsunuz kardeş ya
Bu oyundan gerçekten zevk alıyorum. Reklamların isteğe bağlı olmasını seviyorum. Her seviyede bir reklam yok, ancak bazen yaptığım özel şeyler almak için bir reklam izleyebilirsiniz. Kaç seviye olduğunu seviyorum. Zorluk çok iyi. Doktorun ofisinde veya sabah kahvesini içerken bir şeyler içmek iyidir.
Ama her zaman çok icant oyun kapatılıyor
türkçe dil ekle
Satın almalar için sürekli promosyonlar dışında eğlenceli. Hatta onları görevlere koydular! :-( Oyuna 2 veya 3 kez para harcadım, ancak maliyet için gerçekten buna değmez.
oyun cok eglenceli. donanım oyle birsi var ki onun oğlu hamlede oyunu kayıp ediyorsunuz. ek hamle almak için para odemeniz gerekiyor. ama onun level'da oğlu mezrada başladı! eger para vermek için en az 10-15 tek bir seviyede oynamak zorunda kalabilirsiniz. bu da insanı oyundan sogutuyor.
24.seviyeyi gecemiyorum mezra yetmiyo napmam gerekiyo lutfen yardim edin🙏🙏🙏
Best Fiends - Match 3 Puzzles عمومی twz
bence bu güzel oyun
Gün boyunca bir süre oynadı ama şimdi hata vermeye devam ediyor. Oyun bazı arka plan varlıklarını yükler, ancak tıklanacak seviyeleri veya başka bir şeyi yüklemez. Kaldırmayı ve yeniden yüklemeyi denedim ve hala çalışmıyor.(güncelleme) Uygulamayı kaldırıp cihazınızı yeniden başlatırsanız, ardından yeniden yüklerseniz oyun tekrar çalışır. Ancak, kaydettiğiniz tüm ilerleme gitmiş olabilir. Hiçbir hesapla bağlantı kurmadım, sadece misafir olarak oynadım ve tüm ilerlemeyi kaybettim.genel olarak iyi bir deneyim değil. Çalışırsa eğlencelidir
Silip yüklemece başlamaktan başlıyor!!! Oyun merkezi kabul etmiyor
Sağlam bir bulmaca oyunu. Çok eğlenmek. Yol boyunca elde ettiğim Fiends'in seviyesini yükseltmek de eğlenceli.
Bağlantı deyip sürekli 1 saat bkledim
En son güncellemeye kadar işler tekrar iyi çalışıyordu. Şimdi oyun donmaya devam ediyor ve Fortune'un şeytanı, videoların yarısında video izledikten sonra dönmeyecek.
İğrenç
Bu oyunla ilgili en büyük sorun, ilerlemek için sürekli öğelerin satın alınması olan mikro dönüşümlerdir. Oyunda ilerlemek için daha önce 5 dolar harcadım. 54. seviyeye ulaştım ve 10. denememden sonra daha fazla ürün satın almak dışında bir çözüm bulamadım. Her şey şans eseri gereken becerilerde çok az şey vardır ve başarı şansı Las Vegas'taki slot makinelerinde oynamak gibidir. Geri ödeme olmadan oynamak için para ödemeyi seviyorsanız bu oyun tam size göre.
Eğlenceli bir oyun olarak başlıyor bir süre oynadıktan sonra eğlence bitiyor, kaldırmayı düşünüyorum, tavsiye etmem.
çok güzel çılgın bence
Pekala, bu oyun bağımlılık yapıyor. Şu anda 109 leveldeyim. Tek istisna, bir seviyede başarısız olmanız olsa da, yalnızca TEN ALTIN KILAVUZU ile pes etme veya yeniden deneme seçeneğiniz vardır. Bu oyunda onları talep etmek son derece nadirdir ve bir kez onlardan kurtulduğunuzda, bırakmanız daha iyi olur. Sadece birkaçının fiyatı pahalıdır. Sadece bu da değil, ONE fiend'in ekibinizde olmasının bedeli 30 dolar. Şirketin gelire ihtiyacı olduğunu anlıyorum ama bu çok pahalı.
ama fazla güç yiyiyor bide arada sırada oyundan atıyo onuda düzeltirseniz harika
Bu oyunu sevdim! Pek çok seviye ve zorlu. Zihnin çalışmasını sağlar.
Senelerdir oynuyorum çok iyi
Best Fiends - загадки 3 в ряд Казуальные nem
Bu oyunu seviyorum, ancak bir güncelleme yapmaya gittim ve oyunumu sildi. 1500 seviyesindeydim ve bir sürü şeytan ve özel efekt vardı. Çok hayal kırıklığına uğradım. Yeniden yükleyerek beni ve kaldığım yeri hatırlayacağını düşündüm, ama hayır. Her şeye 1. seviyeden başlamak zorunda kaldım. 287. seviyede değilim ve moralim bozuk. Yok canım. Bir güncellemenin oyunumu neden kaldıracağına dair hiçbir fikrim yok. Aksi halde Best Fiends'i oynamaktan mutluyum.
Best Fiends - Match 3 Puzzles Thông thường qmz
Oyunu sev! Yine de 4 yıldız verdim çünkü Taşı sayacı ve duraklat düğmesi artık ekranıma yanmış durumda. Renklerini hareket ettirip/veya değiştirip değiştiremeyeceğinizi merak ediyor muydunuz? (Ekran parlaklığını azaltabileceğimi biliyorum ama görme yeteneğimle görmek zor olurdu.) Böyle harika bir oyun yaptığınız için teşekkürler!
Gardenscapes Casual yhds
Bu aptal oyunu sevin 🙃 küçük ses efektlerinde kaybolabilir ve gerçek para harcamadan oynayabilirsiniz.
Oyun hastane330 lara geldim sonra oyunlendi beni 1 e saçmalık yani ne demek 1 . Seviye
Güzel oyun biraz ekleme
Önemli değil. Sadece aynı renkleri toplayamazsınız. Parmağınızı kaldırdığınızda değil, istediğiniz zaman toplamayı durdurur.
Bölümler çok zor
Beş yıldız verirdim ama oyunun belirli bir noktasında donması gibi bir aksaklık veya gecikme var. Uygulamayı kapatıp yeniden başlamak için yeniden başlatmam gerekiyor ve insanlara benden çalmaları için yeterince zaman veriyor. Ve sadece bu yüzden henüz bir şey satın almakta tereddüt ettim. Bu düzeltilirse lütfen bana bildirin. Teşekkür ederim!
Eskiden harika ve eğlenceliydi. Orada burada birkaç dolar harcayacaktı. Ama şimdi tam bir para kapmak. Her zaman bir ya da iki turla kaybedin. Her gün oynadıktan sonra artık nadiren oyun açıyorum. Açgözlü davranarak tüm eğlenceyi aldıkları için silinecekler
cok sevdim
Bu oyuna yıllar önce sahiptim ve ilgimi çekiyorum. Şimdi Misplay ve tekrar kullanarak. Oyunun içinde yeni oyunların olması ve temel maç oyununu oynarken farklı şeyler kazanabilmesi hoşuma gidiyor.
onun zamanı gelmiş bir oyun
Sorun değil, altın olmadan daha yüksek seviyeler kazanma şansı zor (ki bu onların zor olması anlaşılabilir), ancak 5 kez aynı seviyede kalmak can sıkıcı olabilir.Ayrıca bu son olayla 5. sıraya yerleştim ve sihirbaz dougie skini ve biraz altın almam gerekiyordu ama almaya gittiğimde internet bağlantımda bir hata olduğunu söyledi ve hala bana "ödüller" serseriliğimi vermedi Altın ve küçük kıyafeti gerçekten istiyordum.
Güncelleme gerekli gösteriliyor. Güncellemeye gittim, güncelleme mevcut değil. Oyuna geri dönün ve güncellemenin gerekli olduğunu gösterdiği için devam edemiyorum.Sanırım bu oyunla işim bitti.
lütfen türkçe dil
Best Fiends - Match 3 Puzzles Įprastos temos dfmj
Saçma salak iş hesap sistemi yok hesabımdaki arşivlerin leveli belli hala 1 levelden telefon oyunları başlıyor sildiginiz bir veya degiştiginiz yerden devam ediyorsunuz. Facebooklada baglansan hala da 1 level emekçiliği.
idare eder