Post by roylexaresant on Feb 23, 2022 7:14:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lily’s Garden ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lily’s Garden IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nekonečný hack krystalů ▞▞▞
▞▞▞ Lily’s Garden 2022 version ▞▞▞
Opravdu si hru a příběh užijte. Ale proč potřebujeme 3 vyskakovací reklamy související s hrou, než si budeme moci užít hraní. Zbavte se toho prosím . Pokud je opravdu potřebujete, dejte je někam stranou
Nesmysl. Úplně jiná hra.
I když je hra zábavná, má některé nepříjemné vtípky. Nejpozoruhodnější je, že časovače událostí a bonusů nejsou přesné. Kdyby událost skončila dříve, než jsem mohl přidat své poslední doplňky, které by mi přinesly 1. místo. Vím, že to skončilo brzy, protože jsem nastavil samostatný časovač, abych mohl maximalizovat událost, ale místo toho jsem byl podveden.
Vzpomínám si, že bych si přál, aby to bylo POUZE založeno na příběhu, místo toho, abychom mezi každým úkolem museli hrát nestandardní verzi candy crush, aby získali body. Příběh je kvůli tomu hrozný. děsím se toho. Také je tu chyba, že když hraji více kol, jdu si uložit a opustím hru, počet se vynuluje. Zklamání hry, příčinou velkých nedostatků
Grafika je hezká, ale Tetris kapku nepřehledný.
Je to dobrá hra jsem skoro 1800 level nemůžu si stěžovat
Frustrující, někdy. Líbí se mi ta hra, to znamená, že se mi líbí příběh a odvedená práce. Frustrovaný hrami, které se někdy zdají být nemožné dokončit! Nechci, nemůžu utrácet skutečné peníze, takže musím pokračovat ve snaze vyčistit úroveň. Někdy je to příliš těžké, ve skutečnosti často. Jediná věc, která se mi nelíbí. Takže jsou to asi 3 roky, co jsem začal tuto hru! Stále jsem frustrovaný, když vyhrávání zápasů trvá tak dlouho, ale naučil jsem se, že nakonec ano! Milujte tuto hru!
hra je zábavná, ale muset používat hvězdičky, abyste mohli mluvit s lidmi a kontrolovat e-maily, které přicházejí lidem, je směšné
miluji hru. Má to pěkný příběh. Prostě nesnáším dystopické reklamy!! Bylo by to pět hvězdiček. Skvělá hra, spousta odměn, které vás udrží v chodu, aniž byste museli za hraní platit.
Dobře. Hraju tuhle šílenou hru už hodně dlouho. Animace jsou úžasné, zápletka také. Práce sama o sobě je docela dobrá. Jediný problém (tedy nikoli problém spíše jako otázku), který mám, je, proč neustále aktualizujeme a aktualizujeme?
Perfektní hra, milý děj, krásné prostředí, velkým dílem provádět provádění hlavy od reality. Díky za ní.
moc hezka hra a skoro bez reklam
Pokaždé, když dojde k aktualizaci, jsou chyby horší. Nechte se vykopnout vícekrát než ne. Už mě opravdu nebaví trávit více času přebíjením než skutečným hraním
Původní 23.06.2020: Toto je nejlepší hra, kterou jsem KDY hrál! Miluji to! Aktualizace: 28.01.2022 Tuto hru stále miluji! Někdy je to těžké, ale když v tom vydržíte, nakonec vyhrajete.
Úprava mé recenze. Jsem někde na úrovni 6000. Hra mě baví, hraji ji rok, většinou hraji za hádanky, když teď mají nějaké dějové linie, které se mi nemusí nutně líbit. Ale teď nezískáváte hvězdy po dokončení hádanek, což je hloupé. To je doslova smysl hry. Asi si dám pauzu.
Užijte si hraní a vymýšlení, jak co nejlépe využít dlaždice k dokončení hry. Je to nyní o dva roky později a stále mě tato hra baví. Někdy to trochu trvá, než se dostanete přes úroveň, ale pomoc přichází jako bonusy, které pomáhají překonat úroveň. Užijte si linii příběhu a grafiku. Aktualizuji a těším se na další úrovně. Palec nahoru!
Líbí se mi myšlenka renovace obrovského majetku s různými tematickými zahradami, ale výzvy, které musíte splnit, abyste se na zahradě posunuli vpřed, jsou extrémně opakující se a nudné. Nevím, že hru dohraju, protože se nechci prodírat dalšími desítkami z nich. Každý úkol by měl vyžadovat ke splnění pouze jednu výzvu.
Je to opravdu pěkná hra, mám s ní pár problémů, jako když nakupujete a všechna ta zvířata chodí kolem.. žádná interakce, nemají kde spát, nedává to smysl! Jediný, s kým se stýká, je sousedův pes.
Nevím, co se tady děje, ale právě jsem ztratil všechny své úrovně a začali mě zpátky na 1. Provedl jsem aktualizaci. Musíte to opravit, protože nechci začínat na 1 a měl jsem přes dvě stě hvězdiček. Tak naštvaný
Falešná reklama. Reklamy na tuto hru nejsou vůbec přesné. Toto je odpovídající hra, žádný ze scénářů zobrazených v reklamách ve skutečnosti nenastává. Jediným vykupujícím aspektem hry je příběh. Může to být zajímavé a postavy jsou zábavné. Je však těžké to brát vážně, když se stejné postavy zobrazují v reklamách provádějících velmi netypické akce, jako je podvádění atd. Zobrazení „alternativního příběhu“ nijak nepropaguje skutečnou hru.
Lily’s Garden Puzzle uid
Přede mnou, když hraji, chci skončit. Chci vidět skutečné výsledky. Takže hraji dál. Je to ten druh hry, který vás nutí přemýšlet, abyste měli lepší rychlost. Děkuji tvůrcům
Tato hra mi neustále zamrzá a ztrácím věci, které jsem si koupil, protože jediný způsob, jak ji spustit, je odhlásit se a poté se znovu přihlásit. Žádáte všechny tyto věci jako důkaz a já nechápu, jak to udělat. Po dokončení tohoto nákupu již vaši hru nebudu hrát.
Standardní klikačka na barevné kameny. Čekala jsem něco lepšího a bohužel nic, co by nadchlo nebo aspoň mile překvapilo.
velmi pěkně zpracováný a vysvětlený jen tak dál
Lily’s Garden Teka-teki ojmv
Dejte si pozor na vyhazování peněz – tak frustrující! Hru jsem miloval... a bavily mě dějové linie atd. Dal bych více hvězdiček, ale ve vší upřímnosti nemůžu. Pokud nemáte problémy s nesčetnými neúspěchy během několika dní a nemáte pro tuto hru disponibilní příjem, nedoporučuji. Tuto hru v podstatě nelze hrát, aniž byste museli vyhazovat nějaké peníze navíc, protože po 'X' množství úrovní jsou nepřekonatelné bez boosterů atd. A pravděpodobně stále neporazíte úrovně, protože já zjistili, že jsou nastaveny tak, abyste nemohli dokončit, aniž byste utráceli spoustu peněz za další pohyby, boostery atd. Příkladem jsou peníze/mince – jako zaplacení 900 herních coinů (což vás bude stát 1,49 $) za jen 5 dalších zatáček- je to prostě žravé. Všechno stojí hodně, dokonce i ty nejmenší úkoly, a je těžké vydělat coiny. Je frustrující platit neustále 900 coinů, ať už vám zbývá pět nebo jeden tah. Existují některé úrovně, které nemůžete dokončit/vyhrát, aniž byste si museli kupovat další pohyby nebo více posilovačů/asistenčních zařízení (jako jsou rakety, bomby nebo lopaty). A šance, že porazíte tuto úroveň? Hodně štěstí! Chápu, že vývojáři potřebují na hře vydělávat peníze. To je fér. Nicméně být takto vydlabaný je B.S. Několikrát jsem přestal hrát, protože jsem tak frustrovaný, a jsem si jistý, že tuto aplikaci brzy odstraním, protože pro mě existují lepší způsoby, jak trávit čas a peníze. Dám vývojářům uznání za to, že našli způsob, jak za tuto hru vytáhnout peníze z kapsy. Za to dostanete 5 hvězdiček!
Opravte hru. padá to. Po vítězství ve hře musím hrát stejnou hru přes n over (smím vám to říct). Dobrá hra Dávám pouze 1 hvězdičku poté, co hru opravíte, pak dám více. Proč je pro pokračování vyžadováno 900 hvězdiček, pokud prohrajete hru (Příliš mnoho).
Hra je do určité úrovně dobrá ale pak musíte čekat 6 dní na aktualizaci vždy vás pustí na dva dny a pak zvonů 6 dní čekáte až vás pustí... HRA Není vytvořena ...Do konce jsem level 2067 a vůbec to není těžké jak tu píšou jen to čekání je na prd
Miluji tuhle hru. Skvely oddych
Když jsem poprvé začal, Lily's Garden byla velmi příjemná, se sympatickými postavami a překvapivě dobrým příběhem a ostrým psaním. Některé z kouzla a líbivosti se v těchto pozdějších kapitolách poněkud vytratily (momentálně jsem na oblouku pustého ostrova) a zábavné, vtipné psaní, které mě zpočátku přitahovalo, poněkud chybí, ale zůstávám s Lily a přáteli. Nejnovější reklamy jsou však extrémně zavádějící, pokud jde o strukturu, obsah a skutečný herní příběh, což je škoda.
Milá, zábavná hra, dobrá na zahnání nudy i na uklidnění nervů
je to zábavná hra klidně bych u ní seděla celý den
Super krásná hra moc mě baví, je dobře, že některá kola jsou těžký, aspoň se pak těším co mě čeká dál, hra se vám moc povedla
Zatím mě to baví a doporučil bych to ostatním, ale já jsem teprve začal hrát. Obvykle u her, jako je tato, čím dále se do ní dostanete a čím je to těžší, obvykle zjišťuji, že buď zaplatíte za postup, nebo se zaseknete, v tomto bodě obvykle ztrácím zájem, proto jsem dal pouze 3 hvězdičky, ale pokud se to stane I přezkoumá tuto recenzi.
Dobrý
množství zlata, které získáte za vyčištěnou úroveň, je velmi nespravedlivé.. ve srovnání s cenou za obnovení životů nebo za pokračování úrovně, kterou jste nemohli dokončit
Zatím dobrá hra
Tento typ ji mám ráda
Zatím super,hratelné,na odreagování hezké
Kdysi jsem tuto hru miloval, bylo to úžasné... Teď je to Greedy, teď lituji, že jsem si tuto hru stáhl. Lidé, kteří vytvořili tuto hru, jsou velmi chytří, teď už tuto hru nikdy hrát nebudou, protože jsem zaplatil za hraní, ale i když zaplatím, stále prohrávám, bohužel najdu jinou hru, kterou si zahraji, která vám nevezme peníze 💰
Zpočátku to byla zábava, ale možná jsem jen příliš starý (57 - na svůj věk opravdu mladý), abych se dostal přes hry. Už vás nebaví zbavit se všech kamenů po 1-3 pokusech
Fajn hra
Lily’s Garden פאזל hfs
V podstatě jen logická hra....to je vše, co budete dělat místo skutečného předělání domu.
[3D Platformer] Super Bear Adventure הרפתקאות qrzh
Hra se mi líbí, ale bylo by lepší, kdybyste mohli vyhrát více než 1 hvězdičku najednou, zvláště na těžších deskách.
Hratelné i bez nákupů .
Tu hru miluji, ale v poslední době začala hodně padat, zvláště když sleduji reklamu, abych po poražení úrovně získal bonus 2x coiny, čímž jsem vymazal svůj postup na této úrovni a donutil mě ji hrát znovu. To se stalo extrémně frustrujícím.