Post by roylexaresant on Feb 23, 2022 7:08:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Turtles: Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Turtles: Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj daudz naudas ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Turtles: Legends 2022 version ▞▞▞
Var progresēt tikai tik tālu, pirms tas kļūst par samaksu, lai spēlētu vai vismaz tiktu tālāk
Spēle ir pienācīga, ja neskaita faktu, ka ikreiz, kad es pabeidzu pirmo apmācību, tā vienmēr mani atgriežas sākumā un pasaka apmeklētājam vai piesakieties un atiestata mani katru reizi, kad es netērētu jūsu laiku, ja vien nevēlaties 3 minūtes pienācīgas spēles
Neskatoties uz to, ka spēle ir ļoti noslogota uz atalgojuma sistēmu, šo spēli var viegli izspēlēt, izmantojot bezmaksas maršrutu! Es vēlos, lai viņi ļautu jums reģistrēt savu e-pasta adresi, nevis izmantot Facebook! Es nevaru izmantot sociālos tīklus drošības saistību dēļ! Tā ir lieliska spēle! Man ir prieks un strādāju pie jauniem varoņiem. Ikvienam bruņurupuču fanam tas ir jāspēj novērtēt, jo mobilajā ierīcē nav citu spēļu. Kaut mums būtu tiešsaistes vairāku spēlētāju spēle Turtles in Time!
Ja jums patīk izrāde, spēlējiet šo spēli un uzziniet, ko domājat.
Kad šī spēle darbojas, tā ir patiešām laba spēle. Diemžēl to nomoka pastāvīga sasalšana un avārijas. Ja tas ir atrisināts, noteikti novērtēsiet to ar 5 zvaigznēm
Spēle ir slikta, es to ienīstu, mana krātuve ir pilna IDC, JA TAS IR ES GRIBAS SPĒLĒT GOSH DANG GAME HOLY SHOOT UN TAS IR VISĀ, kas man patīk, nevis vairs ardievu
Šajā spēlē noteikti varētu izmantot Teenage Mutant Turtles Ninja Turtles no 1990. gadu tiešraides filmas un 2003. gada animācijas sērijas. Lūdzu, izlabojiet interaktīvās pogas tādām ierīcēm kā Galaxy S10 Plus!
Man ir apnicis gaidīt, kad atjaunināšana tiks pabeigta, tas aizņem uz visiem laikiem, tā ir laba spēle, kad tā ir ielādēta, ir jālabo
Šķiet diezgan forši, bet šķiet, ka es nevaru pareizi vai vispār nospiest vienumus uz sava pikseļa 3 xl
Labis
Man patīk, kā tas ir tbc, jo tbc ir ļoti interesanta stratēģiska spēle, kā arī man patīk, kā jūs ievedat cilvēku varoņus viņu mutācijas pārveidojumā. Interesanti ir arī tas, kā jūs ieliekat bruņurupučus viņu citā kostīmā, piemēram, Vision Quest.
Esmu abonementa dalībnieks un esmu dusmīgs, spēle sastingst, jo esmu turnīrā, liekot man zaudēt savus puišus, jo spēles domā, ka es spēlēju un es zaudēju mutagēnus, un pēdējā laikā tā mēģina lejupielādēt atjauninājumus, kamēr es spēlēju vai pēc cīņas, un tā tiek pastāvīgi atjaunināta un pārlieku lieku man padoties un aizvērt spēli, es grasos anulēt abonementu un izdzēst šo spēli, ja nesaņemšu atbildi vai nesaņemšu kompensāciju par šo muļķību
Черепашки-Ниндзя: Легенды Ролевые uylr
šī spēle ir ļoti laba, es dažreiz spēlēju, taču tā joprojām ir jautra, tāpēc novērtēju to ar 5/5 zvaigznēm
Pati spēle ir diezgan piemērota pamata mobilajai spēlei. Izaicinājumi un pvp režīms ir apgrūtinoši, jo pretinieku līmenis, piemēram, var norādīt uz 50, bet tie sasniedz 70. P2W elements ir milzīgs mīnuss, tāpēc neuztraucieties, atlīdzība vienkārši nav tā vērta.
MAN TO NĪNĒJOS, man joprojām ir jālejupielādē sīkumi, un tas ir kaitinoši, ka kādā brīdī spēle avarē, un es pat nevaru dzirdēt visus FRICKIN SKAŅAS EFEKTUS. Es tai piešķīru 3 zvaigznes, jo esmu tmnt fans, bet TAS IR TIKAI STULBI
Nav slikti, esiet labāk, ja slikto puišu līmenis nepaaugstinās tik ātri. Gandrīz šķiet, ka spēlētājam tiek gaidīta neveiksme, ja vien viņš neizmantos naudu. Viss, ko es saku, stāstam nevajadzētu tik drīz kļūt grūtam.
Labākā spēle, kas jebkad ir visiem jāspēlē tagad, pirms nav par vēlu
Spēle ar nelielu nobīdi vai bez tās, un kā TMNT fans es saprotu sižetu un esmu iegaumējis visus varoņu vārdus. Es novērtēju, ka jūs, puiši, patiešām esat izveidojuši TMNT spēli, kurā visi nosaukumi nav nepareizi vai netiek ievēroti to, ko dara Bruņurupuči, uc: cīnās ar Kraang vai Footbots. Labs darbs pie spēles!!
plusi jūs varat uzlabot savas varoņu prasmes un īpašības. varat atkārtoti atskaņot jebkuru pabeigto līmeni jūs saglabājat progresu tiešsaistē, izmantojot Facebook vai Google kontu mīnusi - lai piekļūtu līmenim, jums ir nepieciešams noteikts daudzums picas - šķiet, ka skārienvadības uz laiku kļūst neaktīvas, līdz aizverat spēle dažreiz nejauši. Tāpēc pēc noteiktu atjauninājumu izlaišanas tā var kļūt par pienācīgu spēli. - katru reizi, kad instalējat spēli, jums ir jāiziet apmācības līmenis.
Tas ir jautri un viss, bet pievienojiet kaut ko līdzīgu idk boosts uz lauka.
Ninja Turtles: Legends Role Playing dot
Jautri, bet padariet to tā, lai jūs varētu spēlēt spēli bezsaistē, lūdzu, #bezsaistē
Tā ir stabila spēle, taču izlīdzināšanas process ilgst mūžīgi. Godīgi sakot, jūs saņemat apmēram 10 exp par kauju. Tas parādīs, ka saņemsiet vairāk, taču jūs joprojām saņemsiet tikai 10 exp. Pat ja jūs palielinājāt exp par 5, tas nav pareizi. Līmeņa palielināšanai vajadzētu būt vienkāršākai, tam netērējot daudz naudas. Ja jūs piešķirat simts exp par katru rakstzīmi, dodiet to, bet, ja tas ir nirstīts starp rakstzīmju skaitu, tad norādiet tā. Dotu augstāku vērtējumu, bet exp padara to zemu.
Kad es ieslēdzu, man jāgaida 1 stunda un tad es varu spēlēt, tētis saki, noliec telefonu
Ninja Turtles: Legends Lomu spēles iagz
Satriecošs! Es ceru, ka šī spēle kādu dienu būs cīņas spēles, piemēram, netaisnība 2, visi šīs spēles varoņi vienādi iemaņas vienādi tērpi un/vai es ceru, ka šī spēle kādu dienu gūs moba 5v5, piemēram, dota/lol tāda paša varoņa apģērba prasmes. Un katru maksājumu par spēlēm, kuras es minēju, esmu gatavs maksāt. Paldies, es uz to ceru. Izstrādātāji, es jūs izaicinu. DARI TO!
Jūs varat iegūt līdzīgus varoņus, un mans visvairāk es vēlētos Mikelandželo
mazliet jautri, līdz jūs saņemsiet 30% no stāsta, tad jūs saņemsiet spārdījumu un būtībā spiesti tērēt daudz naudas, lai virzītos uz priekšu. žēl, ka man patika šī spēle, līdz es nokļuvu mikro darījumu ķieģeļu sienā.
Perfect Cream Arkády widt
Spēle nav saderīga ar Vivo V9. Pogas nedarbojas perfekti. Lūdzu, novērsiet šo problēmu. Es vēlos spēlēt šo spēli, tāpēc, lūdzu, novērsiet šo problēmu pēc iespējas ātrāk. Paldies! ASAP!
Ir lieliski spēlēt ar visiem varoņiem, lai gan dažreiz cīņas laikā tas sabrūk un ir jāsāk restartēt. Bez tam viss ir labi.
Ja jums patīk TMNT, šī ir jūsu spēle
Es ļoti vēlētos šo spēlēt katru dienu. bet vienīgā problēma ir. ļoti talantīgiem spēlētājiem, piemēram, man 60. līmenī. tas ir ļoti grūti. mēs jūtamies neapmierināti par to, cik daudz slīpēšanas jums ir nepieciešams, lai to izdarītu. kad sasniedzat 45. spēlētāja līmeni. Lai iegūtu 1 spēlētāja līmeni, var paiet pat trīs dienas. bet turklāt tā ir ļoti lieliska spēle. Es arī domāju, ka tiem ir jāatvieglo dzīvnieki un varoņi, kuriem stāstā nav DNS. dažiem cilvēkiem šķiet neiespējami dabūt aprīļa kunoiči un armaggonu. bet šī var būt ļoti jautra spēle. tikai paturi to prātā!Patiešām laba spēle, bet viena lieta, kas jums ir nepieciešama, lai padarītu šo spēli labāku, ir atbrīvoties no kļūdas turnīra spēlē, kad jūs atlasāt savus varoņus, spēle avarē, un tie, kurus jums bija pietiekami daudz laika izvēlēties, ir jāuzlādē 3 stundas, un jūs tos vēl neesat pat izmantojis. Lūdzu, noņemiet šo kļūdu, bet citādi šī spēle ir patiešām laba
Šī spēle ir patiešām laba un jautra! Bet, kad es nogalinu Šrēderu, es nekad nesaņemu dārgu atlīdzību.
Nepieciešams darbs turpina mēģināt lejupielādēt datus, bet neļauj turpināt mēģināt. Esmu mēģinājusi stundām ilgi, un dažreiz tas man ļaus, taču tā ir jautra spēle, taču, ja viņi šo problēmu neizlabos, es neturpināšu spēlēt.
Laba spēle, jauka grafika, taču spēlei ir jābūt skaņu efektiem, lai pārliecinātos, ka katrai spēlei ir piemērota skaņa atbilstošai darbībai.
Kā bezmaksas spēlētājam kļūst ļoti grūti iegūt varoņus un sacensties ar spēlētājiem, kas maksā.
Ninja Turtles: Legends Jeux de rôles dkxi
Es skatījos reklāmas, lai iegūtu biļetes, enerģiju utt., bet pēc uzdevumu izpildes balvas netika piešķirtas. Tas sākas nesen, aptuveni 25. novembrī. Es varētu vienkārši atmest, jo viņi ir glābšanas riņķis tādam f2p kā es.
Laba spēle ar labiem varoņiem un grafiku, taču esiet gatavs cītīgai rīvēšanai visas spēles garumā, kas ietver visus ikdienas uzdevumus un notikumus. Žēl, ka kaut kur ir patīkama spēle.
Kad jūs nonākat pie sredera, viņš iet kā miljons reižu, un jūs vienkārši ejat uz vienu, man bija palicis viens spēlētājs, un es viņu gandrīz nogalināju, viņš aizgāja apmēram miljons reižu, un bija mana kārta, viņš nogalināja visus manus spēlētājus.
Esmu spēlējis šo spēli jau nedaudz vairāk nekā gadu, un man tā ļoti patīk, taču, kad viss ir izdarīts, piemēram, visu varoņu iegūšana līdz maksimumam, ieskaitot viņu prasmes un stāsta pabeigšana, pēc kāda laika kļūst mazliet garlaicīgi. zini? Varbūt, ja tas ir iespējams, mēs varam iegūt jaunu atjauninājumu ar dažiem jauniem varoņiem, piemēram, mutantu apokalipse, tikai ieteikums, kas nav tas, ka tā ir lieliska spēle
jautri, bet ir nepieciešams daudz pacietības, lai sasniegtu līmeni arī pēc atjaunināšanas, tas tik bieži izslēdzas
Man tas nepatīk, jo kad es kaujā es saņemu tikai 1 uzbrukumu, bet otra komanda saņem visus uzbrukumus, un tas ir negodīgi, un, kad es saņemu karti, balvas nav tik labas katru reizi, kad saņemu tikai 5 dolārus, šī spēle ir negodīga, piemēram, ja tu to salaboji
Baigi laba spēle iesaku lādēt
Šī spēle nav tik jautra Spēle ir grūta, kuru esat iestrēdzis cietajā līmenī, ir kaitinoša, un es esmu pārliecināts, ka viņi šo spēli neaugšupielādēs, tāpēc nav jēgas pievienot vieglo režīmu un mazāk stāsta. Lielākā daļa no tās ir cīņa par atgriešanos vecajā līmenī Laimēt monētas vai balvu, kurā katrs varonis ir slikts un stulbs, un nobīde ir tik slikta. Nav tiešsaistes režīma Nav jēgas to spēlēt 24/7 Es mēģinu un mēģinu, bet nekas man nepalīdzēs. Spēle Es dodu to (3/10) Varbūt es to drīz spēlēšu, nevis īsti, bet tas...