Post by roylexaresant on Feb 23, 2022 7:05:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Object Hunt ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Object Hunt IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увімкнути VIP статус ▞▞▞
▞▞▞ Object Hunt 2022 version ▞▞▞
Дуже гарна гра, але після певного рівня ця гра не відкривалася.
Просто відтворював це якось весело, але скопійовано
Я поставив цьому 2 зірки, тому що раунд закінчується так швидко, тому що шукач має лише 10 секунд, щоб знайти людей, і всі вони боти. Я не раз бачив, як шукач перемагав у цій грі. Якщо вони виправляють ці помилки, я дам це 5 зірок
Ця гра сміття, але реклама виглядає краще
Dam Brädspel kbtj
Дуже весело, але важко дізнатися, як залучити друзів до Інтернету 😊 Тому я оцінив це лише 3 зірки
Аліна Волєянюк дужекласна гра
🥰🤣😝🤪😜🤭😛Я просто дуже люблю цю гру, я люблю робити цю гру, тому що я не мав права ховатися в школі, тому що це не школа, тому що зимові канікули, і я дуже люблю цю гру, але я дуже хочу бути шукачем. 🥰🤣😝🤪😜😛
У них був великий потенціал, але їм все одно вдалося його зіпсувати. 1. стрілки не повинні вказувати на приховувачів, тому що це не зробить гру веселою 2. шукачі повинні отримати більше часу для пошуку через причину 1 3. пошук AI не повинен націлюватися на ваше місцезнаходження незалежно від того, де ви знаходитесь, оскільки ви можете будьте повністю ізольовані від інших, але це підійде вам, а не 4 явно не розміщені об’єкти. 4. якщо вам вдасться сховатися за великою кількістю реальних предметів, це вас не дістане.
Це хороша гра, але є багато доповнень!!!! Після кожної гри є додавання, це так дратує, і ви не можете грати без Інтернету, тому після кожні три раунди буде додавання, тоді я дам вам кращу оцінку
Ця гра була б дуже гарною, якби не вся реклама. Мені здається, що в цій грі занадто багато реклами. Я знаю, що розробникам і співробітникам потрібно заробляти гроші, але кількість реклами просто руйнує мені задоволення. Мені подобається концепція гри, але реклама просто руйнує її для мене. Розміщувати рекламу у вашій грі нормально, але не розміщуйте так багато.
2021 Я поставив полювання на об’єкти 3 зірки, тому що гра продовжує вибирати людину поруч зі мною, а ніколи мене. І я вас запевняю, що це станеться і з вами. Але одна хороша річ у грі полягає в тому, що я дійсно радий, що в ній взагалі немає багато доповнень. Гадаю, ви можете отримати об’єкт полювання, якщо хочете, я такоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо не наче, будьте щасливі всім до побачення.♡■●□○▪◇♡♤♧《》⊙°]<▪}⊙°]<▪⊙°☑ ♡♧♧》♤°}{◇■◇□■◇}□◇}■>◇}>□¡}>■◇}>♧}>}◇>>■¡}>□{¡■{¡■} ■{¡{¡■¡{■¡♤■¡{■¡{>■}♡¡>■¡}>□¡>□◇{□{◇>□{
Поки що добре, хоча ви не можете наблизитися до предметів, які мене турбують, але це хороша гра
Дуже весело і страшно, що коли вбивця наближається до тебе, це дуже дивно.
Класна концепція гри, гарна ідея, але ДУЖЕ забагато реклами.
ЩО ЦЕ ВІДСУД Усім іграм потрібен Інтернет для чого Це означає, що їм потрібні ОГОЛОШЕННЯ, ОГОЛОШЕННЯ І ADSSSS, ВСЕ ЦЕ ДОДАТКОВО, ЩОБ ОТРИМАТИ ГРОШІ Це дуже круто, але ^^^^^
Ігра дуже класна раджу всім пограти
Гра весела але за туалетом не можна заховатися і ще будь ласка заберіть рекламу
Це дурма, тому що ти граєш офлайн, тому це дурма, було б чудово, якби ти був на лінії
Машинка Hot Wheels - Ratical Racer - 2018 Street Beasts - TREASURE HUNT - FKB33. Mattel. Оригінал. В наявності. 99 грн 120 грн.
Жахливий додаток. Я поставив йому 1 зірку, тому що колись я був туалетом і я не ховався і мисливець мене не знайшов. Також копія, Мисливець - це той самий мисливець у ROBLOX Piggy, Ви могли б принаймні зробити свого власного мисливця. Мисливець і всі інші люди — боти, і ви можете сказати. Жахлива гра. Жахливий додаток. Все в цій грі жахливо! Буде видалено після того, як я опублікую цей огляд, і не встановлюється знову. Це дуже погана гра і погана ідея для гри, і це зовсім не весело.
СТУДЕНТСЬКА МОЛОДЬ І НАУКОВИЙ ПРОГРЕС В АПК
Чесно кажучи, я був готовий спробувати, і я очікував розчарування, але... це було гірше, ніж я думав. -Гра змушує вас грати з увімкненим Wi-Fi, незважаючи на те, що до болю очевидно, що всі інші «гравці» є ботами, просто щоб вони могли натиснути на вас абсурдну кількість реклами протягом 3 секунд гри! Графіка гарна для типу гри, але що це за елементи керування? Дайте гравцям посилання на рух або щось таке. Було б непогано навіть мати час, як убивця, щоб знайти людей.
Гра 👍
a iOS. [1]. 1 Veřejnoprávní celoplošné stanice – Český rozhlas a jeho ... Object deals with the Internet content of amateur media of student journalists.
Забагато реклами для швидкої та нудної гри. Єдиний спосіб стати мисливцем – це переглянути 30-секундну рекламу, але потім гра позбавить від задоволення, показавши, до яких предметів знаходяться боти до початку матчу, щоб ви знали, на що шукати. Крім того, боти навіть не намагаються сховатися. Вони просто сидять на відкритому повітрі, забираючи від гри все задоволення.
😍вау
Ця гра найкраща, але, будь ласка, спробуйте зменшити кількість реклами, дякую
Неприйнятно. Забагато реклами! Після кожного раунду. Реклама Якщо ви хочете отримати персонажа, ви повинні заробляти БЕЗКОШТОВНО. Реклама Реклама реклама реклама. Все це реклама і боти. ОГОЛОШЕННЯ ТА БОТІВ. Видалення
Гра бомбеза але я невстигала заховатися.
Unciv/Ukrainian.properties at master · yairm210 ... - GitHub
Мені подобається ця гра, настільки весела, що в неї майже немає реклами
Круто!
Причина, чому я поставив трійку, полягає в тому, що це не дозволяло мені дивитися відео, якщо я хотів би бути мисливцем або якщо я хотів мати вбрання мисливця. Я просто спробую ще раз, тому що я щойно отримав це десять хвилин тому. Але так.
Materials and texturing of objects using different maps and photo textures ... Наведіть основні принципи проектування ігор для Android? ... Duck Hunt (1984)
Добре зроблено. Необхідно внести деякі покращення, наприклад перемістити екран
Object Hunt Казуальные osit
ISSN 2410–3373 • Записки з ономастики • 2018 • Випуск 21 ...
Манчкін Тягни Скарб (Munchkin Treasure Hunt) Настільна ...
Props hide, taking the form of objects and adopting their physical ... devices: PC, Android (iOS Support will come in the near future)!
Ця гра супер 5 зірок
Object Hunt Casual bghr
хороша концепція гри, але занадто багато реклами. Зазвичай я просто вимикаю свій WiFi, але ви не можете грати без з’єднання, хоча інші «гравці», якщо вони не просто боти, не здаються надто розумними чи хорошими в грі. реклама до тих пір, поки рівень після кожного рівня не приносить задоволення і не втомлює.
Prop Hunt Online Game - гра від ...
Гра має потенціал бути чудовою, але дуже очевидно, що ви насправді граєте не з реальними людьми, і вам доведеться дивитися рекламу після гри лише від 5 до 10 секунд.
Ця гра дійсно весела, але трохи важко сховатися і ходити.
терських засадах готові навчати інших у тих галузях, де вони є фахівцями. ... introduced to innovative approaches to creating exhibitions and art objects.
Object Hunt معمولی opv
У більшості випадків, як і всі їхні ігри, він вилітає, коли ви натискаєте кнопку «Пуск», або не завантажується взагалі. І якщо ви зможете змусити його працювати, удачі вам у грі, тому що кожні 3 секунди з’являється реклама. Також може бути «мисливцем», тільки якщо дивишся рекламу. Не варто
Гра дуже проста, і шукач просто б'є речі або стіну навколо вас